Peace Museum in Ukraine - Музей Миру в Україні

 

 

 

Часи роботи:
Пн - Чт: 10.00 - 19.00
Сб - Нд: 10.00 - 18.00
Пт: санітарний день

Адреса:
Бібліотека ім. Василя Яна
пр. Миру, 13, Київ, 02105 kyivpeace@gmail.com

We are the member of INMP since 07.07.2022

 

Наші друзі:








 

 

Музей миру запрошує підлітків до участі у міжнародному конкурсі плакатів за мир Lead with Compassion

Діти знають наскільки дієвим може бути співчуття. Вони можуть висловити співчуття більш щиро, ніж дорослі. Цього року ми запрошуємо молодих людей дослідити та візуально відобразити мирне майбутнє, як результат лідерства зі співчуттям.

Музей миру запрошує підлітків до участі у міжнародному конкурсі плакатів за мир Lead with Compassion. Участь в конкурсі можуть приймати особи, яким на 15 листопада 2022 року виповнюється 11, 12 або 13 років. Тобто, день народження яких припадає на період з 16 листопада 2008 року по 15 листопада 2011 року.

Тема конкурсу: «Лідерство зі співчуттям».

Умови конкурсу:

Плакат (живописний твір) має бути не менше 13 дюймів на 20 дюймів (33 сантиметра на 50 сантиметрів) і не більше 20 дюймів на 24 дюйма (50 сантиметрів на 60 сантиметрів). Робота не повинна мати підґрунтя , також вона не повинна бути обрамленою.

Приймається лише одна робота від одного підлітка, і кожен твір має бути роботою лише однієї особи.

Плакат має бути оригінальними. Копії не приймаються.

Плакат може бути виконаним у будь-якій художній техніці. Примітка: крейда, вугілля та пастель повинні бути покриті фіксуючим спреєм, щоб запобігти пошкодженню при транспортуванні та огляді. Роботу не можна ламінувати.

Тривимірні роботи не приймаються. Нічого не можна склеювати, скріплювати або будь-яким чином прикріплювати до поверхні малюнка.

Використання літер або нумерації на лицьовій стороні твору будь-якою мовою не допускається. Усі підписи або ініціали художників мають бути написані на звороті плаката.

Плакат має бути виконаний на гнучкому матеріалі, щоб його можна було згорнути для відправлення в поштовій трубці. Не складайте роботу.

Терміни: роботи приймаються до 30 вересня представниками Музею миру.

Планується участь у міжнародних виставках.

У листопаді найкращий плакат буде надіслано до США на міжнародний конкурс. Головний приз складає $5000.

Контактна інформація: +380 671945687, Сергій Громов, директор Музею Миру, kyivpeace@gmail.com