Peace Museum in Ukraine - Музей Миру в Україні

 

 

 

Часи роботи:
Пн - Чт: 10.00 - 19.00
Сб - Нд: 10.00 - 18.00
Пт: санітарний день

Адреса:
Бібліотека ім. Василя Яна
пр. Миру, 13, Київ, 02105 kyivpeace@gmail.com

We are the member of INMP since 07.07.2022

 

Наші друзі:








 

 

GLOBAL ART PROJECT FOR PEACE 2024

Як взяти участь у Global Art Project

1.

Спочатку
зареєструйтеся онлайн або зверніться до регіонального представництва GAP у Україні. Ми допоможемо зареєструватися для участі у Бієнале обміну. Якщо у вас є можливість, перекажіть пожертву. Інформацію треба надати до 29 лютого 2024 року. Після цього GAP підбере для вас пару для обміну.

2.

У березні
створіть витвір мистецтва, що виражає ваше бачення глобального миру. Якщо Ви бажаєте, щоб ваш витвір було додано до колекції GAP Art Bank, зробіть його цифрову копію та надішліть інформацію на адресу GAP. Вкажіть автора, назву, адресу, матеріал і розмір, додайте короткий опис своєї роботи та, за бажанням, фото автора. Матеріали не повертаються.

3.

1 - 22 квітня
час показати свою роботу оточуючим. Це може бути на вашому робочому місці чи в школі, у лікарні, публічній бібліотеці, галереї, банку, місцевому кафе чи ресторані — скрізь, де вам зручно поділитися своєю творчістю. Ви можете об’єднатися з групою учасників для організації спільної виставки.

 

4.

23 - 30 квітня
- поштовий обмін своїми творами мистецтва з особою чи групою, яку для вас підібрали. Витвір мистецтва, що ви отримаєте, залишиться у вас. В свою чергу, ваш художній твір зберігатиметься у вашого партнера як дарунок на знак дружби між народами. Додайте свою фотографію та особисту примітку.

Є можливість обмінятися електронними листівками, відео, фото у цифровому форматі по електронній пошті, Zoom, тощо.

 

5.

І на завершення
Глобального Мистецького Проєкту (GAP) ви можете влаштувати виставку робіт, які ви отримали, щоб люди у вашому оточенні мали можливість познайомитися з різномаїттям візій глобального миру.

 

Створюємо

Березень, 2024

Усі, хто вирішив долучитись до проєкту, створюють свій арт-об'єкт, що виражає їх бачення глобального миру. Це може бути будь-що — образотворчий чи літературний твір, аудіо- чи відеозапис тощо, — які можна надіслати поштою.

Демонструємо

Квітень, 1-22, 2024

Виставка робіт на місцях. Учасники можуть подати матеріали до GAP для включення до Art Bank of Global Peace.

Обмінюємось

Квітень, 23-30, 2024

GAP організує всесвітній обмін робіт. Одночасно, по всьому світу, візія глобальної єдності подорожуватиме від однієї людини до іншої — візія миру, яка охопить всю Землю.

Чому б вам не допомогти нам?

Від початку свого заснування у 1994 році Global Art Project об'єднав понад 165 000 учасників на семи континентах. І це потребує фінансової підтримки.

Мир починається зі свідомості людей

Global Art Project — це інструмент для перевтілення світу на найкраще — процес, який починається з вас! Ми покладаємося на вас, ваші щедрі внески та вашу допомогу в поширенні інформації.

Щоб допомогти

1. Поширте цю інформацію серед осіб, груп або шкіл, яких зацікавить участь у проєкті.

2. Внесіть свій внесок у підтримку проекту:

  • Вкладник $25-99 (UAH)
  • Прихильник $100-499 (UAH)
  • Спонсор $500-999 (UAH)
  • Благодійник $1,000-9,999 (UAH)
  • Янгол більше $10 000 (UAH)

Оберіть зручний для вас спосіб грошового переказу на www.globalartproject.org

GAP є некомерційною організацією

Ваші пожертви не оподатковуються, вони покривають витрати на: друк і розповсюдження брошур, рекламу; поштові витрати; підбір та інформування учасників; обслуговування Арт Банку; виставкові витрати; а також допомогу окремим особам, групам і школам у країнах, що розвиваються, і які хочуть взяти участь у проєкті, але не можуть дозволити собі зробити внесок.