Peace Museum in Ukraine - Музей Миру в Україні

 

 

 

Часи роботи:
Пн - Чт: 10.00 - 19.00
Сб - Нд: 10.00 - 18.00
Пт: санітарний день

Адреса:
Бібліотека ім. Василя Яна
пр. Миру, 13, Київ, 02105 kyivpeace@gmail.com

We are the member of INMP since 07.07.2022

 

Наші друзі:








 

 

GLOBAL ART PROJECT FOR PEACE 2024

2022 Галерея опублікована!

Зображення з обміну Global Art Project for Peace 2022 опубліковано в Галереї 2022 на веб-сайті Проекту... саме вчасно, щоб надихнути вас взяти участь в обміні 2024!

Натисніть мініатюри на сторінці галереї, щоб переглянути додаткові зображення та прочитати про мистецтво та художників.

Ви також можете переглянути багато зображень у вищій роздільній здатності на нашій сторінці у Facebook.

ДЯКУЄМО всім митцям, які додали свою енергію до обміну 2022 року... за вашу важливу роботу із засівання нашого майбутнього любов’ю та миром. Як завжди, ми отримали стільки справді надихаючих бачень миру. Відібрати лише невелику частину для включення в галерею складно. Митцям, чиї роботи були відібрані, ДЯКУЮ... за те, що дозволили нам поділитися вашим баченням миру у всьому світі... підняти й надихнути багатьох людей.

Якщо ви брали участь як група, будь ласка, перешліть цей електронний лист іншим учасникам вашої групи, щоб дати їм можливість побачити їхнє мистецтво в галереї або відчути мистецтво інших учасників. Ви також можете надіслати посилання на галерею 2022 року всім, хто, на вашу думку, надихнеться багатьма надзвичайними образами глобального миру та доброї волі. Будь ласка, надішліть нам документацію про мистецтво, яке ви створюєте, для майбутнього обміну 2022 року.

Ваші натхненні образи додають нам енергії, щоб продовжувати роботу Глобального мистецького проекту заради миру! Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися вашими баченнями 2022 року.

Кінцевий термін реєстрації на обмін у 2024 році – 29 лютого. Ми перевантажені реєстраціями в останню хвилину... допоможіть нам... Зареєструйтеся зараз!

2022 плакати та флаєри можна завантажити тут . Повідомте нас, якщо вам потрібні брошури, які допоможуть поширити інформацію. Глобальний мистецький проект заради миру – це спільні зусилля...ми будемо раді вашій допомозі!

Дякуємо за участь і підтримку!

Кетрін Джостен,
засновник/директор