Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Зведення штабу АТО на 06:00 – 25 жовтня 2017

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО й надалі залишалася напруженою. Увечері і вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації в основному на Донецькому і Приморському напрямках. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО агресивно і жорстко відповідали вогнем із піхотного озброєння. У результаті бойових дій загинули 2 наших воїнів. Ще один був поранений. Крім того, унаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників.

Як розповів сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Анатолій Стельмах, на Приморському напрямку після 18 години бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз із протитанкового гранатомету на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили наші позиції неподалік Талаківки.

На Донецькому напрямку проросійські найманці починаючи з 19:30 і майже до опівночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО у районі Зайцевого та Луганського. А внаслідок обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один наш військовий.

На Луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.

http://mediarnbo.org/2017/10/25/zvedennya-shtabu-ato-na-06-00-25-zhovtnya-2017/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества