Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Зведені дані АТО – 6 вересня 2017

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає.

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші один раз. Інцидент стався в Кримському і тривав 15 хвилин.

Донецький напрямок

Як заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник Міністерства оборони України полковник Андрій Лисенко, двома «гарячими точками» вчора були Зайцеве та Авдіївка. В обох районах окупанти порушували режим тиші і вдень, і вночі, і при цьому вели вогонь з різних напрямків. Також бойовики здійснили кілька обстрілів у Новолуганському та на позиції «Шахта Бутовка». На світлодарській дузі та в Донецькому аеропорту вчора було тихо.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 15 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вчора географія бойових дій дещо розширилася – окрім Мар’їнки та південної ділянки фронту окупанти тричі відкривали вогонь у Старогнатівці. Окрім легкого озброєння, окупанти застосовували бронетехніку.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 16 ворожих обстрілів, українські війська п’ять разів відкривали вогонь у відповідь.

У Грузії тривають багатонаціональні навчання «Agile Spirit-2017»

Нещодавно дeсантно-штурмовий взвод виконав трeнувальні стрибки з літака Ан-26 з парашутом з призeмлeнням на гірській місцeвості. Дeсантування особового складу підрозділів морської піхоти зі складу багатонаціональних батальйонів є одним із завдань, що увійдуть у кінцeву фазу всього навчання.

На Харківщині пройшли змагання спеціалістів – кінологів

У них взяли участь команди Луганського, Харківського, Сумського, Донецького та Краматорського загонів прикордонників – усього 13 військовослужбовців зі своїми чотирилапими підопічними, які були визнані кращими у своїх підрозділах. В командній першості кращими стали кінологи Сумського загону.

http://mediarnbo.org/2017/09/06/zvedeni-dani-ato-06-veresnya-2017/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества