Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Зведення штабу АТО на 06:00 – 26 вересня 2017

Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка й надалі залишалась напруженою, проте контрольованою українською армією. Після 18 години проросійські бойовики активізували обстріли наших позицій на Приморському і Донецькому напрямках. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир’я. Військовослужбовці сил АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед наших захисників немає.

Таку інформацію повідомив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Анатолій Стельмах.

Ввечері ворог застосовував великокаліберний кулемет на підступах до Авдіївки та Майорська. А під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти біля Жованки та шахти Бутівка.

На Приморському напрямку загарбники з великокаліберних кулеметів били по захисниках Водяного і Талаківки. А близько 21 години найманці випустили 5 мін калібру 82 міліметри поблизу Лебединського.

Також ввечері, вкотре цинічно демонструючи зневагу як до мирних домовленостей, так і до цивільного населення регіону, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри будинки мешканців Мар’їнки. На щастя, постраждалих серед місцевих мешканців немає.

http://mediarnbo.org/2017/09/26/zvedennya-shtabu-ato-na-06-00-26-veresnya-2017/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества