Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Зведення штабу АТО на 06:00 – 17 квітня

Провокаційні обстріли сил АТО не припиняються. За минулу добу російсько-окупаційні війська 22 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення. Таку інформацію повідомив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Ярослав Чепурний.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав наших морських піхотинців поблизу Павлополя. По позиціях у районі Гнутового ворог гатив з мінометів калібру 120-мм та автоматичних гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Водяного застосовував 82-міліметрові міномети та протитанкові гранатомети. По захисниках Широкиного та Лебединського вів вогонь зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку позиції сил АТО у районі Авдіївки противник обстрілював з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. По опорних пунктах поруч із населеним пунктом Зайцеве ворог вів вогонь з озброєння БМП та гранатометів. По захисниках Шахти «Бутівка» противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Миронівського – з автоматичних гранатометів.

На Луганському напрямку по позиціях неподалік Катеринівки противник застосував міномети калібру 120-мм та автоматичні гранатомети. Опорні пункти у районі Новоалександрівки ворог обстрілював зі стрілецької зброї.

http://mediarnbo.org/2017/04/17/zvedennya-shtabu-ato-na-06-00-17-kvitnya-2017/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества