Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Оперативне зведення штабу АТО на 06:00 – 12 липня

АТО-1

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО. Зокрема, 23 рази на Донецькому, 25 – на Маріупольському та 8 – на Луганському напрямках. Таку інформацію оприлюднив сьогодні вранці речник прес-центру Антитерористичної операції майор Олег Сушинський.

На Донецькому напрямку під вогонь із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів потрапили українські опорні пункти в Авдіївці, Дачі та Майорську. 82 мм міномети ворог застосував по наших позиціях поблизу шахти Бутівка, Авдіївки і Зайцевого. Окрім мінометів, на Донеччині окупанти вели вогонь по наших військах із зенітних установок, бронетехніки та стрілецької зброї.

Не припиняє противник збройні провокації й на Маріупольському напрямку. Найгарячіше було під Широкиним. Тут російські окупанти застосували 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також, з мінометів 82 мм калібру ворог стріляв по Красногорівці, Павлополю та Славному.

На Луганщині противник бив зі 122 мм артилерії та 120 мм мінометів по українських захисниках в Новоолександрівці, а протитанкові керовані ракети та гранатомети використав у Попасній.

http://mediarnbo.org/2016/07/12/operativne-zvedennya-shtabu-ato-na-06-00-12-lipnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества