Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Оперативне зведення штабу АТО на 06:00 – 10 червня

АТО-1

За минулу добу обстріли російськими окупаційними військами позицій Збройних Сил України не припинялися. За інформацією, яку повідомив сьогодні вранці речник прес-центру Антитерористичної операції майор Сергій Жмурко, ворог відкривав вогонь 46 разів. Інтенсивність обстрілів зросла з другої половини дня.

На Луганському напрямку по позиціях сил АТО поблизу Станиці Луганської, Богуславського та Степного супротивник вів вогонь з гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти поблизу Зайцевого, Майорська, Луганського, Верхньоторецького та Новоселівки Другої з усіх видів стрілецького озброєння та гранатометів, а поруч Невельського, Авдіївки та Троїцького – окрім того ще й з мінометів.

На Маріупольському напрямку ворог відкривав вогонь по наших опорних пунктах поблизу Красногорівки, Мар’їнки, Тарамчука, Павлополя та Широкиного зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів та мінометів, а наші позиції в районі Новотроїцького двічі потрапили під обстріл важких мінометів та артилерії калібру 152 мм.

Українські захисники в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь.

http://mediarnbo.org/2016/06/10/operativne-zvedennya-shtabu-ato-na-06-00-10-chervnya/

Музей миротворчества он-лайн

 

Центр миротворчества