Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 7 квітня 2015


6 квітня з 18:00 вечора до опівночі ситуація у зоні АТО залишалася неспокійною. За цей час зафіксовано 20 випадків порушень бандформуваннями режиму припинення вогню. Здебільшого в ході збройних провокацій бойовики використовували стрілецьку зброю. Крім того, злочинці провели 6 мінометних обстрілів наших позицій.

Як повідомив сьогодні вранці речник АТО Cергій Даниленко, найбільша активність ворога зафіксована в Донецькій області. Так, з 18:05 до 18:12 обстрілу з самохідного міномету «Нона» зазнали наші позиції поблизу населеного пункту Гранітне. З 18:35 до 19:50 ворог обстріляв зі ствольної артилерії калібру 122 мм та 82-мм мінометів українські позиції в районі міста Авдіївка. Крім того, з 19:36 до 19:40 під мінометний обстріл потрапили наші позиції в районі Опитного.

На Луганщині з 20:35 до 20:40 злочинці обстріляли з мінометів, бойової машини піхоти та стрілецької зброї опорний пункт наших військ на південь від міста Сокольники.

В районі Маріуполя поблизу населеного пункту Широкине ворог двічі застосував по українських позиціях 120-міліметрові міномети.

По населених пунктах злочинці вогонь не відкривали.

Водночас в районі 20:00 у Луганській області зафіксовано проліт двох безпілотніх літальних апаратів – над Трьохізбенкою в напрямку населеного пункту Весела Гора і над населеним пунктом Старобільськ в напрямку населеного пункту Новоайдар.

Наші підрозділи на провокації ворога не піддаються і вогонь відкривають лише у відповідь, коли є пряма загроза життю військовослужбовців. Крім того, вздовж усієї лінії розмежування українські військові укріплюють оборону.

http://mediarnbo.org/2015/04/07/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-07-kvitnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества