Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 2 травня 2015

АТО-1

З 18:00 до опівночі 01 травня російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим дотримання припинення вогню, у тому числі відбулося одне бойове зіткнення.  Таку інформацію повідомив сьогодні вранці речник  АТО Cергій Даниленко.

В ході збройних провокацій злочинці 7 разів застосовували міномети калібру 120 міліметрів, двічі – артилерію калібру 122 міліметри, що є грубим порушеннями Мінських домовленостей. Так, вогню із важкої артилерії були піддані позиції сил Антитерористичної операції в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне, Піски, Трьохізбенка та Широкино. Крім того, противник провів 8 обстрілів із 82-міліметрових мінометів.

На Донеччині бандформування провели обстріл наших позицій неподалік Авдіївки із міномету калібру 120 міліметрів, а також з танку та артилерії калібру 122 міліметри. З 22:14 до 22:40 неподалік селища Піски відбулося бойове зіткнення. Особовий склад нашого опорного пункту щільним вогнем зі стрілецької зброї відкинув нападників.

На Луганщині найбільш інтенсивний вогонь в бік сил АТО незаконні збройні формування вели в районі Трьохізбенки із застосуванням 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів і кулемета.

Також у зазначений період у небі Донецької області наші підрозділи зафіксували прольоти 8 безпілотників противника.

http://mediarnbo.org/2015/05/02/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-02-travnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества