Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 16 травня 2015

АТО-2

Загарбники і надалі продовжують провокації та нищать інфраструктуру населених пунктів, що знаходяться вздовж лінії розмежування. Розпочинаючи з 18:00 вчорашнього вечора продовжують обстрілювати наші позиції практично з усієї наявної в них зброї. Про це поінформував сьогодні вранці речник  АТО Леонід Матюхін.

На Луганському напрямку бандити застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки та стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську. Дісталося і Щастю.

На Донецькому – охочі до руйнування злочинні озброєні угрупування обстріляли Гранітне, Опитне, Березове і Піски.

На Артемівському напрямку варвари під прапорами неіснуючих держав вели вогонь по захисникам своєї рідної землі у Світлодарському, Ленінському, Кіровому, Розовці та Золотому.

Звісно ж агресори обстрілювали і Широкине, не припиняючи свою чорну справі ні вдень ні вночі. Отримуючи адекватну відповідь, вони мало не щоразу запрошують припинення вогню, і щоразу перші ж його порушують.

БПЛА злочинців було помічено у небі за напрямками Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячівка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя.

Наші солдати і надалі продовжують допомагати місцевому населенню. Так, за власною ініціативою бійці одного з підрозділів Збройних Сил України, які захищають Широкине, взялися відновлювати водопостачання у Бердянському. Незабаром в мешканців з’явиться вода.

http://mediarnbo.org/2015/05/16/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-16-travnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества