Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 16 квітня 2015

15 квітня з 18:00 до опівночі в зоні проведення Антитерористичної операції кількість порушень режиму дотримання припинення вогню дещо зменшилася.
Загалом російсько-терористичні війська 10 разів обстріляли позиції наших військ. Такі факти оприлюднив сьогодні вранці речник  АТО Cергій Даниленко.

Також противник продовжував застосовувати важке озброєння калібру понад 100 мм, чим грубо порушував Мінські домовленості.

В районі селища Широкине неподалік Маріуполя ворог вів вогонь по позиціях опорного пункту зі 120-міліметрових мінометів, танків та самохідної артилерійської установки.

У районі Пісків злочинці застосували автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю та міномети калібру 120 міліметрів. Неподалік Авдіївки близько 8-ї вечора бандформування відкрили вогонь із автоматичних гранатометів, а після 21:00 провели обстріл зі 120-міліметрових мінометів.

На Луганщині бандформування обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї один з опорних пунктів наших військ неподалік Станиці Луганської. Також о 20:15 на Луганщині було зафіксовано проліт безпілотного літального апарату противника, який рухався у напрямку населеного пункту Козачий.

http://mediarnbo.org/2015/04/16/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-16-kvitnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества