Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 15 квітня 2015

З 18:00 до опівночі 14 квітня російсько-терористичні війська 23 рази порушили режим припинення вогню.

На Донеччині ворог 4 рази обстріляв опорні пункти українських військ з мінометів калібру 120 міліметрів та один раз із танку. Із автоматичних гранатометів і стрілецької зброї бандформування вели вогонь в районі Авдіївки та Опитного. Про це заявив сьогодні вранці речник  АТО Cергій Даниленко.

В районі Маріуполя мінометного обстрілу зазнали позиції наших військ поблизу селища Чермалик. 6 разів злочинці відкривали вогонь зі стрілецької зброї по опорному пункту в районі Широкине. Звертаємо увагу, що обстріли розпочалися з 17:30, невдовзі після від’їзду з Широкиного представників інспекційної групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, які працювали там того дня.

На Луганщині близько 20:00 в районі населеного пункту Сокільники відбулося бойове зіткнення, в ході якого противник застосовував міномети, зенітні установки, автоматичні та протитанкові гранатомети. Українські військовослужбовці дали нападникам гідну відсіч. Також на Луганщині російсько-терористичні війська вели обстріли наших позицій зі стрілецької зброї неподалік Щастя та Орєхова.

З 08:00 до 20:00 українські підрозділи 22 рази зафіксували прольоти ворожих безпілотників. Один із них, що прямував на висоті більше 3000 метрів зі Старобільська в напрямку Лиману на Луганщині, було збито із зенітно-ракетного комплексу.

Обстрілів населених пунктів у зазначений період не відбулося.

http://mediarnbo.org/2015/04/15/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-15-kvitnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества