Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 11 липня 2015

АТО-1

Цієї ночі, 11 липня, обстановка в зоні проведення АТО була стабільно неспокійною. 

Протягом минулої доби, 10 липня, на різних напрямках з боку проросійських НЗФ зафіксовано близько 50 обстрілів позицій українських військ та мирних населених пунктів. З них 26 разів – в порушення мінських домовленостей.

За інформацією, яку повідомив сьогодні вранці речник штабу АТО Дмитро Гуцуляк, житлові квартали міста Світлодарськ проросійські загарбники обстріляли вчора з артилерії калібру 152 мм близько 13:00. О 23:30 розпочався мінометний обстріл калібру 120-мм по самому місту Авдіївка.

Останніми днями почастішали обстріли артилерією з боку проросійських бандформувань населених пунктів, де мешкають мирні громадяни – літні люди, жінки та діти. Кремлівські найманці вчергове демонструють всьому світу, що людське життя для них – нічого не варте.

О 19:30 на Маріупольському напрямку проросійські бойовики обстріляли позиції захисників України зі 120-мм мінометів та 122-мм артилерійських систем в районах населених пунктів Лебединське, Широкино, з танку – поблизу н.п. Новогригорівка. Також бойовики обстріляли позиції сил АТО на різних напрямках з артилерії та мінометів калібру, заборонених Мінськими домовленостями в районах н.п. Піски, Хімік, Троїцьке, Верхньоторецьке, Кримське, Новосьоловка та Новгородське.

З 00:00 сьогодні, 11 липня, до 06:00 ранку зафіксовано обстріли позицій сил АТО з мінометів та стрілецької зброї поблизу н.п. Кірово та Кримське.

Ситуація в зоні АТО цілком контролюється українськими військовими. Українські воїни надійно утримують оборонні рубежі.

http://mediarnbo.org/2015/07/11/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-11-lipnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества