Наша работа

Посещение 26th Charity Bazar 8 декабря 2018

На "Олімпійському" іноземні посольства збирали кошти на благодійність

08.12.2018

На НСК «Олімпійський» дипломатичні та міжнародні спільноти збирали кошти під час проведення 26 різдвяної благодійної ярмарки, який щорічно організовує Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK).

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щороку різні країни демонструють свої ремесла, сувеніри, національну кухню, напої, музику та фольклор. Всі отримані кошти від заходу спрямовуються на благодійні проекти, що підтримують жінок, дітей, людей похилого віку та людей з інвалідністю, які потребують допомоги в Україні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ярмарку взяли участь 44 іноземних посольств.

Також на ярмарку була можливість придбати новий одяг і такий, що був у використанні, електронні та побутові пристрої, гаджети, декор, книги та багато інших речей.

Благочинний захід супроводжувався музичними і танцювальними виступами колективів із Бельгії, Індії, Аргентини, Грузії, Болгарії, а також майстер-класами для дітей.

Як відомо, у 2017 році благодійний ярмарок IWCK зібрав понад 3,7 млн гривень. Ці кошти були спрямовані на допомогу сиротам, людям похилого віку, дітям з особливими потребами та вимушеним переселенцям зі сходу України.

Міжнародний жіночий клуб Києва - недержавна, некомерційна організація, заснована у 1992 році групою іноземних жінок під керівництвом Інгабор Крістофассен, першого посла Бельгії в Україні та першого президента IWCK. Наразі організація складається з більш ніж 200 учасників з 59 країн, включно з представницями дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні, жінками, що задіяні в культурних та ділових спільнотах, та дружинами дипломатів і бізнесменів.

https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2597101-na-olimpijskomu-inozemni-posolstva-zbirali-kosti-na-blagodijnist.html

Наша работа

Центр миротворчества