Работа наших партнеров
 

Зустріч ветеранів бойових дій в Анголі 19-21 червня 2015 р.

З 19 по 21 червня 2015 р., в м. Вінниця  відбулася зустріч ветеранів бойових дій в Анголі.

Дані заходи були присвячені 70 ій річниці Перемоги над німецько – фашистськими окупантами та 40 річчю з початку надання інтернаціональної допомоги Народній Республіці Ангола.  На зустріч прибули ветерани бойових дій в Анголі з усіх регіонів України. До заходів долучились ветерани війни в Афганістані, -  учасники ВГО «Бойове братство без кордонів»  та ВГО «Бойові побратими»  а також воїни – інтернаціоналісти Куби та учасники миротворчих сил України в ООН.

19 червня 2015 р. ,  ветерани відвідали музей бойової техніки  а вечором  розмістились в готелі «Профспілковий», який знаходиться в центральній частині м. Вінниця.   В кафе готелю, ветерани мали можливість провести урочисту частину а також скоштувати надзвичайно смачну кухню та поспілкуватися.

20 червня 2015 р.,  ветерани бойових дій,  поклали квіти до пам’ятника воїнам – інтернаціоналістам   та відвідали  ставку «Верфольф»  яка знаходиться на окраїні м. Вінниця. Ветерани пройшлись по території Ставки,  ознайомились з експозиціями  музею. Надзвичайно гостинно та  тепло  прийняв   ветеранів чудовий шеф – кухар Петрович, де за обіднім столом він частував ветеранів надзвичайно смачними стравами та закусками.

А уже вечором, учасники даних заходів, відвідали знаменитий вінницький фонтан. Не зважаючи на дощ, ветерани з цікавістю та приємністю  могли насолодитися  величною феєрією.  Поєднання  музики, води, світлової та лазерної графіки справили надзвичайно приємні враження, особливо на дітей та внуків ветеранів.

21 червня 2015 року, ветерани бойових дій покидали  славне мсто Вінниця  із приємними спогадами та словами подяки  ініціатору та організатору даних заходів  вінничанину, учаснику бойових дій в Анголі, -  Якубчику Василю Цесовичу.

Адже завдяки проведеній титанічній роботі  Якубчика Василя Цесовича, ветерани мали змогу зібратися та ознайомитися із пам’ятними місцями Вінничини.  Від імені  «Союза ветеранів Анголи» висловлюємо  велику  Шану та Подяку учаснику бойових дій в Анголі Якубчику Василю Цесовичу, за надану  можливість зустрічі, спілкуванню та приємних вражень.

Работа наших партнеров

Центр миротворчества