UkrMil
 

 

 

Военные пенсионеры

Акция 20.12.2017

Ветерани силових структур!
20 грудня 2017 року в м. Києві, відбулася акція протесту ветеранів-пенсіонерів силових структур з вимогою до влади, про негайне проведення перерахунку пенсії із дотриманням норм чинного законодавства.
Акція відбулася біля Верховної Ради України з 10.00 до 14.00.
Під час акція протесту було проведено:
- мітинг на якому виступили представники ветеранських організацій з вимогою про негайний та справедливий перерахунок пенсій для пенсіонерів силових структур;
- на акції протесту була присутня та виступила перед учасниками, депутат Верховної Ради України Кужель О.В., яка підтримала вимоги ветеранів;
- депутатам Верховної Ради України, були вручені єдині вимоги прийняті учасниками акції на перерахунок пенсії, відповідно до чинного законодавства.
- були надані коментарі ЗМІ від пенсіонерів по незадовільному вирішенню пенсійного забезпечення;
На сьогоднішній день у ВРУ не було розглянуто жодного законопроекту по перерахунку пенсії для військових пенсіонерів. Робота ради в цьому році завершилася.
З 1 січня 2018 року ми отримаємо по 1500 грн. від Гройсмана В.Б. Але це не перерахунок пенсії, це якась «ДОБАВКА» до пенсії, а точніше «подачка» від влади, щоб якось заспокоїти нас.
Координаційний штаб акції

Шановні ветерани силових структур!
20 грудня 2017 року розпочнеться Всеукраїнська акція ветеранів-пенсіонерів силових структур в урядовому кварталі міста Києва з вимогою
до влади, про негайний перерахунок пенсії ветеранам силових структур, за дотриманням норм чинного законодавства.
Це можливо остання Всеукраїнська акція в цьому році, яка надає нам шанс на достойний перерахунок пенсії, але при активній підтримці
всіх пенсіонерів силових структур Київського гарнізону.
Просимо бути не байдужими всіх пенсіонерів і особливо тих ветеранів, які ще працюють. Нас будуть активно підтримувати ветерани з інших областей України.
Керівникам держави будуть вручені жорсткі вимоги по перерахунку пенсії з терміном виконання.
Збір учасників 20 грудня 2017 року о 9.30 біля станції метро «Арсенальна» м. Київ, для подальшого переміщення до урядового кварталу.
Штаб організаційного комітету: тел. 594-65-03, моб. 067 453-98-05

Военные пенсионеры

UkrMil