Украинские миротворцы в Либерии
 

Українські миротворці в Ліберії зібрали кошти сім’ям бойових побратимів, котрі загинули під час антитерористичної операції на сході України

Травень 6, 2014

Військовослужбовці 56 окремого вертолітного загону національного контингенту місії ООН у Ліберії висловлюють свої співчуття сім’ям військових, котрі загинули, виконуючи свій військовий обов’язок у ніч на 2 травня в районі міста Слов’янськ на Донеччині.

Українські вертолітники зібрали гроші для родин бойових побратимів: більше 150 тисяч гривень будуть рівномірно розподілені та найближчими днями відправлені сім’ям загиблих військових.

– Дії українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням на сході України – це образ мужності, патріотизму та справжнього Захисника своєї держави, – йдеться у зверненні українських миротворців. – Ми пишаємося вами, бойові товариші, вічна пам’ять героям України!

Віктор Ануфрієв, Республіка Ліберія

http://na.mil.gov.ua/6106-vijskovi-nacionalnogo-kontingentu-v-liberi%D1%97-dopomozhut-koshtami-simyam-bojovix-pobratimiv-kotri-zaginuli-pid-chas-antiteroristichno%D1%97-operaci%D1%97-na-sxodi-ukra%D1%97ni

Пресса о миротворцах в Либерии

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества