Украинские миротворцы в Либерии
 

Наші військові готують миротворчою загін Місії ООН в Ліберії

На базі окремого полку армійської авіації 79 - й окремої миколаївської аеромобільної бригади Командування Сухопутних військ ВС України, яка дислокується на Херсоні, почався практичний етап підготовки особового складу новою - 12 - й - ротації 56 - го окремого вертолітного загону ВС України сил Місії ООН в Ліберії. Про це повідомляє Міністерство оборони.

Упродовж збору буде повністю сформований миротворчою загін нової ротації і укомплектовані посади.

В ході бойового узгодження майбутні миротворці пройдуть професійну підготовку згідно военно - обліковим спеціальностям у складі миротворчого контингенту. Основна увага при цьому приділятиметься навчанню майбутніх миротворців різним прийомам дій у складі підрозділу в складних умовах обстановки, удосконаленню звичок і умінь командирів по організації і забезпеченню ведення миротворчої операції з урахуванням досвіду і особливостей виконання завдань.

Відповідно до плану льотної підготовки нової ротації 56 - го окремого вертолітного загону ВС України вертольоти вже провели 34 льотних зміни із загальним нальотом 250 годин, що складає 45% від плану льотної підготовки.

https://news.pn/ua/public/18314

Пресса о миротворцах в Либерии

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества