Украинские миротворцы в Либерии
 

Начальник відділу контингентів Місії ООН в Ліберії : Український миротворчий контингент одним з кращих у Місії

29.06.2006

Базовий табір 56-го окремого вертолітного загону ЗС України Місії ООН у Ліберії відвідав начальник відділу обліку озброєння та обладнання контингентів Місії пан Бхатнагар Рупак.

Перебуваючи у розташуванні українського миротворчого контингенту пан Бхатнагар Рупак провів робочу зустріч з командиром 56-го овз полковником Ігорем Бевзою. Під час зустрічі сторони обговорили військову та соціально-політичну обстановку у зонах відповідальності миротворчих сил Місії ООН в Ліберії. Особливу увагу було привернуто до ситуації, яка в останній час склалася у прикордонних з Ліберією районах.

Далі начальник відділу обліку озброєння та обладнання контингентів Місії ООН ознайомився з життям і побутом українських миротворців, перевірив укомплектованість та готовність автомобільної і бронетанкової техніки, а також спеціального обладнання по забезпеченню життєдіяльності загону.

В ході інспекційних заходів пан Бхатнагар Рупак перевірив стан бронетанкової техніки, зокрема, БРДМ-2 та автомобілі УРАЛ і ЗІЛ, причепи до них, а також дизель-генератори контингенту. Крім того, перевірці підлягали стан укомплектованості техніки, бойової готовності до виконання завдань за призначенням, фаховий рівень підготовки водіїв та особового складу.

Пан Бхатнагар Рупак висловив щиру подяку керівництву Міністерства оборони України за високий рівень підготовки українських миротворців.

“Ми не випадково вважаємо український миротворчий контингент одним з кращих у Місії. Нам завжди імпонує їх добрий вишкіл, високий рівень професійної підготовки, а саме головне – відповідальне ставлення до справи”, – зазначив пан Бхатнагар Рупак підбиваючи підсумки інспекції.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=40181491

Пресса о миротворцах в Либерии

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества