Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 04 квітня 2022

НОВИНИ З ФРОНТУ: обстановка на сьогодні, – 04 квітня 2022

40 доба війни росії проти України

Оперативна інформація станом на 06.00 04.04.2022 щодо російського вторгнення.

Центр – WEBSITE: http://mediarnbo.org

Центр – TELEGRAM: https://t.me/mediarnbo

Центр – FACEBOOK: https://www.facebook.com/mediarnbo

Центр – YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCJNNRButA6p0EU-T2GjoHAQ/videos 

Розпочався сорокова доба героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення.
Збройні формування РФ продовжують збройну агресію проти України.
 
Військово-політичне керівництво РФ розпочало заходи прихованої мобілізації резервістів, з метою приведення військових частин до штатів військового часу. Під час відбору кандидатів перевага надається особам, які вже мають бойовий досвід. Мобілізації підлягає звичайний, сержант і офіцер. Також визначені основні регіони для мобілізації: Краснодарський край, Пермський край, Республіка Дагестан, Інгушетія, Калмикія.
 
Головним мотиваційним фактором для російських резервістів залишається матеріальне просування. Крім того, серед російського населення поширюється, що учасники війни з Україною можуть покращити своє фінансове становище через так звані “трофеї”, тобто грабування та мародерство.
 
Командування ЗСУ РФ розраховує на залучення під час мобілізації близько 60 тисяч осіб.
 
Завершення озброєння та військової техніки до військового часу відбудеться через вилучення застарілої техніки. Деякі зразки зберігаються на базах і складах понад 30 років.
 
На території Донецької та Луганської областей захисники України за минулу добу відбиваються сім ворожих нападів, знищено дві одиниці бронетехніки, сорок три авто та ворожий міномет з екіпажем.
 
Зенітні ракетні війська ЗСУ за попередню добу знищили 6 повітряних цілей: три літаки (СУ-34, СУ-35 та літак ретранслатор ІЛ-22), один гелікоптер та дві крилаті ракети. Що стосується повітряного пункту на базі ІЛ-22, стало відомо, що літак пошкоджено, салон розхільнено, пілотів випадково посадили на ростовському аеропорту.
Авіація Повітряних Сил Збройних Сил України продовжила завдавати ракетно-бомбових ударів по місцях скупчення військ ворога РФ, колонам військової техніки та логістичних центрів.
 
Бійці Повітряних Сил Збройних Сил України запобігатимуть діяльності ворожої авіації на певних напрямках, здійснюватимуть прикриття ударних груп, обстріл та штурмової авіації.
 
Вірте в Збройні Сили України!
 
Ми переможемо разом!
 
Слава Україні!

http://mediarnbo.org/