Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

НОВИНИ З ФРОНТУ: обстановка на сьогодні, – 02 квітня 2022

НОВИНИ З ФРОНТУ: обстановка на сьогодні, – 02 квітня 2022

38 доба війни росії проти України

Центр  WEBSITE: http://mediarnbo.org

Центр – TELEGRAM: https://t.me/mediarnbo

Центр – FACEBOOK: https://www.facebook.com/mediarnbo

Центр – YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCJNNRButA6p0EU-T2GjoHAQ/videos

Розпочинається тридцять восьмий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення.
 
Збройні формування РФ продовжують збройну агресію проти України. Відводять війська в окремих районах, ймовірно, з метою посилення угруповання окупаційних сил для подальших наступальних операцій у Слобожанській, Донецькій та Луганській областях.
 
Ворог посилив роботу з так званими “добровольцями”.
 
1 квітня цього року Міноборони російської федерації вирішило провести військові збори з резервістами з 4 по 23 травня 2022 року.
 
Одночасно посилено роботу щодо залучення підрозділів російських військ, що базуються в Придністровському регіоні Республіки Молдова, для проведення провокацій та демонстрацій на кордоні з Україною.
 
Відзначено передислокацію російських військ і підрозділів так званої Придністров’я-Молдавської Республіки з метою підготовки до демонстрації готовності до наступальних і, можливо, бойових дій проти України.
 
На тимчасово окупованих територіях російський ворог продовжує вчиняти протиправні дії та, в порушення міжнародного гуманітарного права, вдається до викрадення місцевих жителів, обстрілів житлових кварталів населених пунктів, мінування об’єктів цивільної інфраструктури, пограбувань та мародерства.
 
Ворог продовжує нести значні втрати на Луганщині. Таким чином, у місті Алчевськ місцевий госпіталь з району бойових дій поблизу села Попасна отримав близько 30 поранених окупантів-кадирівців.
 
За наявною інформацією, загиблих російських окупантів залишили на полі бою. При цьому, минулого тижня непоправна втрата особового складу в підрозділах так званого 2-го армійського корпусу склала близько 800 осіб.
 
Угруповання військ Збройних Сил України протягом доби відбило 9 нападів ворога на Донецькому та Луганському напрямках. Наші воїни знищили 8 танків, 44 бойові бронемашини, 16 одиниць машин та 10 артилерійських систем.
 
Давайте переможемо разом!
 
Слава Україні!

http://mediarnbo.org/