Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 31 березня 2022

НОВИНИ З ФРОНТУ: обстановка на сьогодні, – 31 березня 2022

36 доба війни росії проти України

Центр  WEBSITE: http://mediarnbo.org

Центр – TELEGRAM: https://t.me/mediarnbo

Центр – FACEBOOK: https://www.facebook.com/mediarnbo

Центр – YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCJNNRButA6p0EU-T2GjoHAQ/videos

Оперативне оновлення щодо #нашегнення_росії на 06.00 31 березня 2022 року.

Розпочинається тридцять шостий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення.

Керівництво РФ розглядає питання створення окупаційної влади на тимчасово окупованих територіях. За наявною інформацією, на території РФ проводиться відбір працівників правоохоронних органів, прокуратур та судів, які в майбутньому будуть відправлені на територію України.

Для реалізації сценарію створення чергової псевдореспубліки на Херсонщині, робота ФСБ РФ, 652-ї групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го Головного Директора Відзначено оцінку Генштабу РФ. Основний вид діяльності цих підрозділів – так звана “роз’яснювальна робота” з місцевою владою та громадськістю. Інформаційна підтримка надається шляхом показу відео з фіктивними особами.

Морально-психологічний стан російських ворожих військ та рівень мотивації особового складу окупаційних сил до участі у бойових діях залишається низьким та має тенденцію до погіршення. За наявною інформацією, два командири взводів відсторонено від посад у підрозділах 60-ї окремої мотострілецької бригади 5-ї загальновійськової армії Східного військового округу через невиконання ордену до ведення бойових дій. Заступник командира бригади з військово-політичної роботи має прибути в район виконання бойових завдань підрозділу БТГр в Ясинівці Донецької області.

Численні випадки відмови продовжувати службу та небажання підписувати контракти з призовниками зафіксовано у підрозділах Балтійського флоту, зокрема 79-ї окрема мотострілецька бригада 11-го армійського корпусу.

На території Республіки Білорусь зафіксовано рух військової техніки Збройних Сил РФ, ймовірно, з метою перегрупування підрозділів, а також створення резерву для поповнення втрат у людській силі, w еапони та обладнання груп, що діють в Україні.

На територіях Київської області, залишених ворогом, часті випадки замінування території та будівель місцевих мешканців.

Група Сил оборони України продовжує проводити оборонну операцію на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках. На всіх напрямках російського ворога успішно стримують ЗСУ, на деяких – наші війська здійснюють успішні контратаки.

Об’єднані сили на Донецькій та Луганській областях за добу відбили 5 нападів ворога. Наші воїни знищили 10 танків, 18 бронетанкових та 13 одиниць машин, 15 артилерійських систем Ворог зазнав жертв.

Повітряні сили Збройних Сил України за попередню добу збили 7 повітряних цілей – 4 літаки, БПЛА та 2 крилаті ракети. Літаки ВПС продовжують наносити ракетно-бомбові удари по місцях скупчення техніки та робочої сили противника.

Давайте переможемо разом!

Слава Україні!

http://mediarnbo.org/