Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 25 квітня 2021

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 25 квітня 2021

Збройні формування Російської Федерації й надалі ігнорують режим припинення вогню та обстрілюють позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Ми в FACEBOOK: https://www.facebook.com/mediarnbo

Ми в TELEGRAM: https://t.me/mediarnbo

Протягом минулої доби, 24 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік населеного пункту Водяне збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У передмісті Пісків російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції українських захисників з підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу населених пунктів Новгородське, Лебединське та Троїцьке окупанти вели вогонь з ручних та станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Обстановка на сьогодні, 25 квітня

Станом на 07:00 ранку сьогодні зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Біля Пісків ворог застосував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Інші підсумки за минулу добу

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Впродовж доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4496 транспортних засоби, 4888 осіб, з яких 4573 по Інформаційному центру. До територіальних підрозділів на причетність до збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялась 1 особа. Виявлено 86 адміністративних правопорушень.

За вказаний період поліцейськими розкрито 24 злочини.

Минулої доби через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувала 791 особа, на підконтрольну Україні територію прибуло 645 осіб.

Відмовлено в пропуску на КТУ через неможливість встановити ЕС «ВДОМА» та відмову від обсервації 7 особам. Збройні формування РФ не пропустили до тимчасово окупованих територій України 2 особи.

Втрати російсько-окупаційних військ

Інформація щодо втрат російсько-окупаційних військ за 24.04.2021 додатково уточнюється.

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Матеріали підготовлені Міністерством оборони України та ІАЦ

http://mediarnbo.org/2021/04/25/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-25-kvitnya-2021/