Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 25 листопада 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 25 листопада 2020

Ситуація у районі проведення операції залишається контрольованою.

Упродовж минулої доби, 24 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили досягнуті домовленості.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» порушення режиму припинення вогню зафіксовані поблизу населених пунктів Шуми та Південне. На цих ділянках ворог застосовував стрілецьку зброю та підствольний гранатомет.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» вогнем зі стрілецької зброї противник провокував наших захисників неподалік Водяного. По позиціях наших військ у передмісті Авдіївки прицільний вогонь вів ворожий снайпер.

Унаслідок пострілу ворожого снайпера вогнепальне поранення отримав військовослужбовець Об'єднаних сил. Для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу. На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося.

Командування об'єднаних сил та команда Центру висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Обстановка на сьогодні, 25 листопада

Від початку поточної доби по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Епідемічна ситуація у Збройних Силах України станом на 25 листопада

Станом на 10.00 25 листопада в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 2795 осіб. Всього за час пандемії одужало – 6565 осіб, летальних випадків – 26. На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 363 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 45 осіб. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

За минулу добу зареєстровано 166 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони продовжують виконувати завдання за призначенням.

Втрати російсько-окупаційних військ

Втрат російсько-окупаційних військ 24.11.2020 р. не обліковано .
Додатково інформація уточнюється.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Матеріали підготовлені Міністерством оборони України та ІАЦ

http://mediarnbo.org/2020/11/25/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-25-listopada-2020/