Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 24 листопада 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 24 листопада 2020

Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об'єднаних сил.

Вчора російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню. Всі ворожі провокації були зафіксовані надвечір на Донецькому напрямку.

Неподалік Красногорівки ворог застосував міномет калібру 82 міліметри. Вогневі провокації були також зафіксовані поблизу Авдіївки та двічі в районі населеного пункту Водяне. Там російсько-окупаційні війська провокували українських захисників пострілами із підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Обстановка на сьогодні, 24 листопада

Від початку доби поточної, станом на 12.00, фактів порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано не було.

Бойових втрат у лавах Об'єднаних сил не обліковано.

Інформація Головного управління розвідки Міністерства оборони України

Російська Федерація продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння та інше військове майно.

З початку листопада з території РФ залізничним та автомобільним транспортом через неконтрольовані Україною ділянки кордону до з'єднань і частин оперативного угруповання російсько-окупаційних військ завезено понад 2,5 тис. тонн пального.

Водночас противником серед особового складу з'єднань і частин першого та другого армійських корпусів і населення тимчасово окупованої території розповсюджується неправдива та викривлена інформація про можливість “масштабного наступу” підрозділів Об'єднаних сил.

Слава захисникам Украі?ни!

Слава Украі?ні!

Капітан Юлія Шевченко, прес-центр Міністерства оборони Украі?ни

Матеріали підготовлені Департаментом стратегічних комунікацій Міністерства оборони України

http://mediarnbo.org/2020/11/24/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-24-listopada-2020/