Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 16 листопада 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 16 листопада 2020

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається стабільною та повністю контролюється українськими захисниками.

Упродовж минулої доби, 15 листопада, у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, у районі населеного пункту Мар'їнка ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, а неподалік Старогнатівки застосував підствольний гранатомет.

Бойових втрат та поранень серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

Обстановка на сьогодні, 16 листопада

Від початку поточної доби, 16 листопада, уздовж лінії розмежування спостерігається тиша, вогневих провокацій із боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Епідемічна ситуація у Збройних Силах України станом на 15 листопада

Станом на 10.00 16 листопада в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіє 2448 осіб. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України

Всього за час пандемії одужало — 5439 осіб, летальних випадків — 23.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 330 осіб. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 125 осіб.

За минулу добу зареєстровано 42 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю чи здоров'ю.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Матеріали підготовлені Міністерством оборони України

http://mediarnbo.org/2020/11/16/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-16-listopada-2020/