Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 14 вересня 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 14 вересня 2020

Збройні Сили України продовжують надійно контролювати ситуацію по всій ліній бойового протистояння, при цьому неухильно дотримуватися режиму припинення вогню.

Вчора, 13 вересня, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 2 випадки порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Так, у вечірній час доби, ворожі провокації були зафіксовані на Донецькому напрямку. Із підствольних гранатометів ворог обстріляв позиції наших військ неподалік населених пунктів Піски та Авдіївка.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Обстановка на сьогодні, 14 вересня

Від початку поточної доби станом на 12:00, зафіксовано 1 обстріл на Донецькому напрямку. Так, близько 08:00 ранку збройні формування РФ здійснили 2 постріли із ручних протитанкових гранатометів неподалік населеного пункту Яковлівка.

Враховуючи провокативний характер обстрілу, українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

Бойових втрат серед наших військових немає.

Підрозділи, залучені до проведення операції, пильно спостерігають за противником та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Капітан Юлія Пампуха, прес-центр Міністерства оборони України

Матеріали підготовлені Департаментом стратегічних комунікацій Міністерства оборони України

http://mediarnbo.org/2020/09/14/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-14-veresnya-2020/