Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 13 вересня 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 13 вересня 2020

Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими захисниками. Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню.

За вчора, 12 вересня, та від початку поточної доби до опівдня, на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів порушень режиму тиші з боку противника не зафіксовано.

Бойових втрат та поранень серед українських оборонців немає.

Виконуючи завдання із захисту Батьківщини, визначені підрозділи Об’єднаних сил також готуються до участі у стратегічних командно-штабних навчаннях «Об’єднані зусилля — 2020», що відбудуться у другій половині вересня на всіх військових полігонах України, а також в акваторіях Чорного та Азовського морів.

Наші мужні воїни продовжують виконувати поставлені завдання та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Наразі це вся інформація.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Капітан Юлія Пампуха,   прес–центр Міністерства оборони України

Матеріали підготовлені Департаментом стратегічних комунікацій Міністерства оборони України

http://mediarnbo.org/2020/09/13/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-13-veresnya-2020/