Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 23 березня 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 23 березня 2020

Протягом доби, що минула, 22 березня, в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано три порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ. При цьому окупанти продовжили нехтувати виконання Мінських угод, застосовуючи на лінії бойового зіткнення міномети. Усі обстріли ворог вів у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об’єднаних сил.

З близько 06:30 від Саханки окупанти випустили 5 мін калібру 82 мм по нашим захисникам Водяного.

Після певного затишшя, майже одночасно після 17:45 російсько-окупаційні війська розпочали обстріл наших оборонців н.п. Павлополь та Березове. Тут противник застосовував гранатомети та стрілецьке озброєння.

Зазначимо, що з метою збереження життя та здоров’я особового складу, підрозділи Об’єднаних сил вжили заходів щодо придушення ворожої вогневої активності, адекватно застосовуючи легке піхотне озброєння.

Бойових втрат протягом минулої доби внаслідок прицільних ворожих обстрілів серед наших героїв-захисників немає.

Обстановка на сьогодні, 23 березня

Від початку поточної доби за наявною станом на 12:00 інформацією, російсько-окупаційні війська вогонь на лінії бойового зіткнення не відкривали.

Підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються режиму тиші та перебувають напоготові до підступних ворожих дій з боку російсько-окупаційних військ в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Матеріали підготовлено Міністерством оборони України

http://mediarnbo.org/2020/03/23/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-23-bereznya-2020/