Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 12 березня 2020

ВІЙСЬКОВІ НОВИНИ: зведені дані ООС – 12 березня 2020

Минулої доби в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України російсько-окупаційні війська здійснили 2 прицільні обстріли позицій Українських захисників.

Обидва порушення режиму тиші ворог здійснив пізно ввечері в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об’єднаних сил.

О 21:30 окупанти розпочали обстріл наших оборонців н.п. Піски застосовуючи ручні протитанкові гранатомети та стрілецьке озброєння. Наші воїни вели адекватний вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

О 23:50 на приморській ділянці від окупованого села Заїченко ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецького озброєння по нашим захисникам Гнутового. Протягом 10 хвилин українські воїни адекватним вогнем зі стрілецької зброї придушили ворожу збройну активність.

Як повідомлялося, на жаль, внаслідок ворожого прицільного вогню, один наш герой отримав поранення. За наявною інформацією, стан здоров’я воїна – задовільний.

Обстановка на сьогодні, 12 березня

Від початку поточної доби, 12 березня, за наявною станом на 12:00 інформацією, російсько-окупаційні війська вогонь на лінії бойового зіткнення не відкривали.

Підрозділи Об’єднаних сил контролюють обстановку та неухильно дотримуються режиму тиші.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

Матеріали підготовлено Міністерством оборони України

http://mediarnbo.org/2020/03/12/viyskovi-novini-zvedeni-dani-oos-12-bereznya-2020/