Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ООС: зведені дані – 11 лютого 2020

ООС: зведені дані – 11 лютого 2020

Окупанти зменшили кількість обстрілів наших позицій до 5, утримавшись при цьому від застосування забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Луганський напрямок

Тут противник після 07:00 здійснив 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил в районі Оріхового, а після опівдня з ручного протитанкового гранатомету обстріляв позиції наших військ біля населеного пункту Хутір Вільний.

З автоматичних станкових гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї ворог увечері з боку Доломітного вів вогонь по захисниках Новолуганського.

Донецький напрямок

Там вдень російсько-окупаційні війська влаштували вогневу провокацію із застосуванням стрілецької зброї поблизу Красногорівки, а також здійснили 5 пострілів зі станкового протитанкового гранатомету неподалік Павлополя.

Внаслідок вчорашніх ворожих обстрілів втрат з нашого боку не було.

Обстановка на сьогодні, 11 лютого

У період з 09:40 до 10:50 4 міни 120-го калібру, випущені окупантами з боку Первомайська, розірвалися на позиціях підрозділів Об’єднаних сил біля Оріхового, що на Луганському напрямку.

За наявною на 12:30 інформацією, втрат з нашого боку немає.

http://mediarnbo.org/2020/02/11/oos-zvedeni-dani-11-lyutogo-2020/