Специальная мониторинговая миссия в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine Специальная мониторинговая миссия ОБСЕ в Украине Special Monitoring Mission to Ukraine
Антитеррористическая операция на востоке Украины

 

ООС: зведені дані – 01 січня 2020

ООС: зведені дані – 01 січня 2020

Вчорашній день, 31 грудня, не став виключенням у злочинних діяннях російсько-окупаційних військ на лінії бойового зіткнення.

Як повідомлялося, ворог здійснив 5 прицільних обстрілів позицій Українських героїв, застосовуючи переважно гранатомети різних систем, а також стрілецьке озброєння та БМП. Двічі окупанти цілили по наших позиціях вдень в районах н.п. Зайцеве та Авдіївка.

Ще три обстріли окупанти здійснили вже глибокої ночі. Під щільним ворожим вогнем із вказаних зразків озброєння після 23:00 протягом майже півгодини перебували наші оборонці н.п. Новолуганське й Кримське, та за 5 хвилин до опівночі російсько-окупаційні війська вели обстріл наших позицій знову в районі н.п. Зайцеве.

З метою збереження життя та здоров’я, наші воїни декілька разів, застосовуючи легке піхотне озброєння, адекватно примушували окупантів до подальшого дотримання режиму тиші.

На щастя, бойових втрат серед наших героїв внаслідок прицільних ворожих обстрілів за вчора немає.

Обстановка на сьогодні, 01 січня

Сьогодні станом на 12:00, за наявною інформацією, обстрілів позицій наших захисників на лінії бойового зіткнення з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил щохвилини мужньо та пильно перебувають напоготові до підступних ворожих дій в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході нашої держави.

Слава захисникам України!

Слава Україні!

http://mediarnbo.org/2020/01/01/oos-zvedeni-dani-01-sichnya-2020/