Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Прес-центр АТО

Прес-центр АТО: ситуація на 09:00, 29 травня 2015

АТО-3

Терористи не припиняють обстрілювати позиції українців на всіх напрямках.

Як заявив сьогодні вранці речник  АТО Леонід Матюхін, розпочинаючи з 18:00 вчорашнього вечора, бандити з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному. Після 20:00 на Маріупольському напрямку було тихо.

На Донецькому напрямку загарбники використовуючи 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети гатили по Піскам, Опитному, Мар’їнці. Застосовувалась і стрілецька зброя.

На Луганському, – використовуючи переважно гранатомети, варвари 21 століття стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Золотому-4 та Трьохізбенці.

На Артемівському – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілювали Кірове. З 00:00 на Артемівському напрямку було тихо.

28 травня у Станиці Луганській група військової контррозвідки отримала оперативну інформацію про те, що неподалік будівлі Пенсійного фонду в Станиці Луганській терористи планують привести в дію вибухонебезпечний предмет під час великого скупчення людей, які хотіли провести там зібрання з вимогою відкрити пішохідний перехід через зруйнований міст. Вже незабаром наші сапери розмінували встановлений радіокерований фугас, зроблений з 120 мм міни. Теракту вдалося уникнути.

http://mediarnbo.org/2015/05/29/pres-tsentr-ato-situatsiya-na-09-00-29-travnya/

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества