Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Список погибших

 

 

Герої не вмирають! Втрати українських військових на Донбасі в січні

01.02.2019

У перший місяць зими ми втратили 15 доблесних воїнів

Відео: Герої загиблі в січні 2019 року (РБК-Україна)

За перший місяць 2019 року Україна втратила 15 доблесних воїнів - захисників країни. Імена Героїв будуть залишатися серед нас, доки ми їх пам'ятаємо.

Голубєв Микола Олегович . Загинув 1 січня біля смт Новотошківське в результаті обстрілу з БМП-1. Йому було всього 20 років. Залишилися мати і батько.

Солом'яний Іван Іванович . За попередніми даними, 1 січня застрелився з табельної зброї на блокпості біля міста Кремінна Луганської області.

Тихонов Юрій Володимирович . Помер від раптової зупинки серця 5 січня в зоні проведення ООС.

Макаров Эрест Евриевич . Загинув у Маріуполі 5 січня через необережне поводження з боєприпасами.

9 січня у власній квартирі в Маріуполі знайшли повішеною оперуповноважену Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУ НП України в Донецькій області. Ім'я не розголошується.

Крупський Володимир Володимирович . Помер 10 січня через переохолодження в зоні ООС. Під час переміщення бронемашини в підрозділ заїхав в замерзлу водойму. Допомога приїхала, але врятувати його не встигли. Залишилися дружина, син і дочка.

Семенюк Микола Іванович . Загинув від поранень 14 січня біля селища Гладосово. Обстріл вівся з кулемета з боку окупованої частині смт Зайцево. Залишилися дружина, двоє синів і батьки.

Будник Олег Васильович . Загинув 17 січня в зоні ООС. Місце і обставини загибелі не повідомляються.

17 січня в одній з військових частин сталася страшна трагедія. Майор побив сержанта, який після інциденту втратив свідомість і замерз на смерть у дворі. Коли вранці сержанта виявили мертвим, майор застрелився з табельної зброї.

Горієнко Віталій Олегович . Загинув 20 січня в зоні ООС під час виконання бойового завдання. Йому було всього 28 років.

Марусенко Василь Володимирович . Раптова смерть військового психолога наздогнала 24 січня. Він помер у військовій частині в Слов'янську від гострого панкреатиту.

Баюрко Володимир Анатолійович . Помер від раптової зупинки серця в районі Маріуполя 24 січня.

Губенко Віталій Анатолійович . Загинув 25 січня біля села Катеринівка у Попаснянському районі. Військовий автомобіль, у якому перебував, був обстріляний з ПТРК.

Грищук Андрій . Покінчив життя самогубством 25 січня. Депутат Овруцької міської ради повідомив, що причиною стали особисті проблеми.

30 січня в одному з сіл Краматорського району, під час несення служби на опорному пункті покінчив з собою молодий сержант, військовослужбовець. Він вистрілив собі в голову з автомата.

Також ми повідомляли про загибель бійців, які повернулися додому після багатьох місяців в зоні ООС. У Львівській області оплакували  Михайла Шилика , який помер від раптової зупинки серця.

У Львові помер ветеран АТО  Дмитро Власов , який у 2014 році пройшов гарячі точки на сході України. Залишилася дружина і двоє дітей.

У Чернівцях помер боєць ВСУ  Олександр Шовк , який отримав першу групу інвалідності після поранень і тривалий час хворів.

В Маріуполі помер ветеран АТО  Сергій Садовський . Він приїхав додому на побивку, але серце бійця раптово перестало битися. Залишилася дружина і двоє маленьких синів.

Styler висловлює глибокі співчуття рідним, близьким і побратимів загиблих бійців. Їх подвиги не будуть забуті. Їх імена назавжди залишаться в пам'яті всіх українців. Ми переможемо. Слава Україні!

Нагадаємо, раніше ми  повідомляли втрати українських військових на Донбасі в грудні.

 

https://styler.rbc.ua/ukr/zhizn/nuzhna-pomoshch-uchastnitsa-shou-golos-strany-1549024576.html

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества