Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Держприкордонслужба інформує про ситуацію на українсько-російському кордоні

27.11.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Протягом доби бойових зіткнень між прикордонниками та терористами не відбувалося. Проте обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною.

Незаконні збройні формування та ЗС РФ продовжують вести повітряну розвідку з використанням БПЛА. Учора на ділянці відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» прикордонники знову зафіксували політ безпілотника на напрямку «Єлань (РФ) – Камишне (Укр.)».

Минулої доби на контрольному пункті «Успенівка» прикордонники зупинили вантажний автомобіль «Мерседес», яким керував наш співвітчизник. Чоловік перевозив 6500 л лікеро-горілчаних виробів. Проте акцизна марка товару не відповідала встановленому зразку. Даний транспортний засіб з вантажем передано до податкової міліції. Попередня сума оцінки становить 585 тисяч гривень.

Понад 38 тонн газоліну затримали поблизу н.п. Благодатне. Підозру прикордонників викликало те, що під час бесіди з водієм останній вказував адреси доставки вантажу, які не співпадали з адресами доставки відповідно до товаро-супровідних документів. Автомобіль з вантажем було затримано та передано для проведення подальших перевірочних заходів працівникам Державної фіскальної служби.

У ході спеціальної операції, проведеної оперативно-розшуковими підрозділами Держприкордонслужби, міжвідомчою групою у складі працівників Держприкордонслужби, СБУ та МВД у помешканні громадянина України, який проживає у селі Мар`їнка, було виявлено 7,5 кг наркотичної речовини рослинного походження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247779093&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества