Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

24.12.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону та оборону українсько-російського кордону, адміністративної межі із тимчасово окупованою АР Крим та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка залишається складною.
Протягом доби обстрілів місць несення служби прикордонними нарядами та розташування підрозділів Держприкордонслужби не було.
Учора прикордонниками знову зафіксовано використання 4 БПЛА в районі насленого пункту Сартана (Донецька обл.) та 2 літальні апарати поблизу н.п. Красна Талівка (Луганська обл.).
Також неподалік н.п. Гнутове (Донецька обл.) прикордонниками спільно зі співробітниками СБУ було виявлено 10 пластин динамічного захисту для танку з вмістом вибухової речовини, які переховували в одному з нежилих будинків. Вилучену вибухівку передано співробітникам МВС.
Учора на пункті контролю «Макарове» прикордонники здійснили пропуск гумантіраного вантажу Міжнародного Комітету Червоного Хреста, який призначений для мешканців Луганської області. Транспортні засоби були завантажені продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни та побуту. Загалом пропущено 8 вантажних автомобілів загальною вагою вантажу 28 тисяч кілограм.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247840263&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества