Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

22.12.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону та оборону українсько-російського кордону, адміністративної межі із тимчасово окупованою АР Крим та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка залишається складною.
Протягом доби обстрілів місць несення служби прикордонними нарядами та розташування підрозділів Держприкордонслужби не було.
Учора прикордонниками знову зафіксовано використання БПЛА в напрямку «Велика Новосілка – Успенівка», який проводив повітряну розвідку вздовж лінії кордону.
Учора у пункті контролю поблизу Лисичанська прикордонники виявили у громадянки України, яка була за кермом автомобіля «ВАЗ», вклеювання фотокартки в паспорті, що скріплювалась недійсною печаткою. Громадянка, яка їхала із підконтрольної бойовикам території, повідомила, що вона звернулась до паспортного столу Луганська, де її запевнили, що, оформивши документи у них, вони матимуть законну силу.
Для подальшого з’ясування обставин та можливої причетності громадянки до діяльності незаконних збройних формувань її передано співробітникам МВС.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247832932&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества