Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо ситуації на українсько-російському кордоні

21.07.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Ситуація на кордоні в зоні АТО залишається складною. Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та оборону державного кордону України в умовах вкрай напруженої обстановки на українсько-російському кордоні. Тривають протистояння за відновлення контролю на державному кордоні.

Впродовж доби зафіксовано обстріли терористами з артилерійської та стрілецької зброї опорних пунктів, розвідувальних груп ЗС та Національної гвардії України, прикордонних підрозділів, а також житлових кварталів міст Луганської та Донецької областей, у тому числі з використанням реактивних систем залпового вогню з території РФ.

З 16.00 до 16.30 20 липня в районі населеного пункту Червонопартизанськ (Луганська область) відбувся бій між підрозділом Державної прикордонної служби та загоном бойовиків приблизно в 20 осіб. Терористи здали свої позиції та відступили. Втрат серед прикордонників немає.

20 липня в пункті пропуску «Новобіла», що на Луганщині, з метою ознайомлення із міграційною ситуацією, станом забезпечення прикордонної безпеки та організацією пропускних операцій перебувала делегація Спеціальної моніторингової Місії ОБСЄ.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247471078&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества