Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

24.01.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

У районі проведення АТО обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. В районі н.п. Красна Талівка, що на Луганщині, прикордонники зафіксували політ 1 безпілотного літального апарату на висоті близько 1 тисячі метрів.

Під час перевірки документів на контрольному посту «Верхньоторецьке» прикордонники Краматорського загону у 3-х громадян України виявили довідки тимчасових переселенців з ознаками підробки. Про виявлені підроблені документи направлено повідомлення співробітникам поліції в Донецькій області.

У результаті оперативних заходів військовослужбовці оперативно-розшукового підрозділу Краматорського загону спільно із співробітниками СБУ та ДФСУ виявили канал переміщення контрафактних сигарет з території, яка підконтрольна незаконним збройним формуванням. Зловмисники об’їзними шляхами доставляли тютюнові вироби до одного з населених пунктів Донецької області, що на підконтрольній українській владі території, а потім поштовим перевізником відправляли у західні і південні регіони України. Всього у складському приміщенні на території одного з перевізників було виявлено близько 100 ящиків сигарет марок «LM», «МАС», «NZ», «Winston» без акцизних марок.

В районі н.п. Сватове прикордонники Луганського загону затримали 2 автомобілі з вантажем міндобрива на загальну суму понад 460 тисяч гривень.  Вантаж перевозився без дозвільних документів.

Прикордонники Краматорського загону затримали в районі н. п. Артемівськ автівку з 1,5 тоннами яблук вартістю 15 тисяч гривень.

У контрольному пункті  в`їзду-виїзду «Мар`їнка» прикордонники цього ж загону спільно із працівниками ДФС виявили у 4 авто, які прямували на виїзд  до непідконтрольної території, півтонни м'яса та кави на загальну суму 50 тисяч гривень. Дані транспортні засоби передано представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248783077&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества