Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

21.01.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

У районі проведення АТО обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. В межах Донецької області прикордонним нарядом зафіксовано політ двох безпілотних літальних апаратів. Їх виявили на напрямку населених пунктів Широкіне – Маріуполь.  Поінформовано підрозділи ЗСУ. 

Зведеною мобільною групою в районі н.п. Кременівка, що на Донеччині затримано автомобіль з 3 тоннами металевих виробів загальною вартістю близько 40 тисяч гривень. Ще одну автівку з вантажем косметики, що прямувала без документів, зведена група затримала в районі населеного пункту Золоте в Луганській області. Поблизу н.п. Новобахмутівка прикордонниками Краматорського загону зупинено автомобіль з вантажем м’яса вагою 1,5 тонни. Конфіскат на 30 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» прикордонниками спільно з представниками фіскальної служби зупинено 5 автомобілів, які намагались потрапити на тимчасово непідконтрольну територію з товарами без відповідних документів. Автівки перевозили продукти харчування, мобільні телефони, планшети та інтернет-обладнання загальною вартістю понад 160 тисяч гривень.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Зайцеве» до тимчасово непідконтрольної території прослідувало 8 транспортних засобів із гуманітарними вантажами від благодійних організацій «Долоньки» та «Людина в біді». Автівки везли жителям Донецької області майже 90 тонн продуктів харчування, електроприладів та будівельних матеріалів.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248777500&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества