Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

19.01.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

У зоні АТО обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом із військовослужбовцями ЗСУ, не було. В межах Донецької та Луганської областей польоти безпілотних літальних апаратів не фіксувалися.

У контрольному пункті в'їзду-виїзду «Новотроїцьке», що на Донеччині прикордонним нарядом спільно з представниками фіскальної служби виявлено 170 тисяч гривень. Кошти на непідконтрольну територію віз наш співвітчизник, який рухався автомобілем «Хонда». Чоловік заховав їх за газовим обладнанням автомобіля. Даний транспортний засіб та кошти передано фіскальній службі.

За межами контрольних пунктів прикордонники Краматорського загону затримали транспортний засіб з товарами. Зупинили його на блокпосту «Верхньоторецьке». Автівкою перевозили на підконтрольну бойовикам територію більше 100 кілограмів м`ясних виробів. Транспортний засіб передано зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Зайцеве» до непідконтрольної території прослідувало 19 транспортних засобів з гуманітарними вантажами. Автівки везли жителям Донецької області від благодійних організацій «Долоньки», «Людина в біді» та «Доброта» більше 320 тонн продуктових наборів та 5,5 тонн дитячого харчування.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248771239&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества