Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

29.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій на яких несуть службу прикордонники не було.

У смузі безпеки вздовж лінії розмежування прикордонники та представники фіскальної служби зупинили 5 автомобілів, які намагались перевезти на неконтрольовану територію товари загальною вартістю 100 тисяч гривень.

Дві автівки, які намагались перемістити на підконтрольну бойовикам територію вантаж піротехнічних засобів та косметику загальною вартістю близько 35 тисяч гривень, зупинили в контрольному пункті в'їзду-виїзду  «Новотроїцьке». Ще дві автівки з вантажем одягу, водяними насосами та газовими лічильниками оглядова група зупинила в контрольному пункті в'їзду-виїзду  «Гнутове». Товари намагались доправити на неконтрольовану територію. Конфіскат вартістю майже 35 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби. Також працівники  контрольного  пункту в'їзду-виїзду  «Зайцеве» виявили в автівці, яка прямувала на неконтрольовану територію товари народного споживання вартістю близько 30 тисяч гривень. Конфіскат передали представникам зведеної мобільної групи.

 Через  контрольний пункт в’їзду – виїзду «Новотроїцьке»  на виїзд до неконтрольованої території прослідував вантажний автомобіль з гуманітарною допомогою від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортний засіб переміщував понад 7 тонн засобів гігієни для жителів Донецька.

 

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249222797&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества