Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

26.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. В районі проведення АТО зафіксовано 3 безпілотні літальні апарати.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби  зупинили транспортний засіб з вантажем аксесуарів до мобільних телефонів. Водій, громадянин України, намагався перемістити товар на неконтрольовану територію. Конфіскат вартістю майже 18 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Українця, який намагався перемістити на неконтрольовану територію близько 100 грамів порошку біло-рожевого кольору та пігулки, попередньо наркотичного вмісту, зупинили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби. Крім того, у 27-річного чоловіка серед речей було виявлено ще один паспортний документ громадянина України з  фотографією власника, але  вже іншими установчими даними. Затриманого встановленим порядком передали представникам Національної поліції в Донецькій області для прийняття правового рішення.

Через  контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» прослідувало 2 транспортні засоби з гуманітарним вантажем від благодійного фонду «Доброта». Автівки перевозили до Донецька дитячі продукти харчування вагою понад 5 тонн.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249215323&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества