Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

25.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. В зоні проведення АТО зафіксовано 4 безпілотні літальні апарати.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонниками зупинено громадянку України, яка за попередніми даними причетна до діяльності незаконних збройних формувань. Під час перевірки речей, у зазначеної громадянки, яка прямувала на неконтрольовану територію,  наряд виявив документи учасника одного з незаконних громадських об’єднань. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове», «Зайцеве» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 2 транспортні засоби, якими на підконтрольну бойовикам територію намагались перемістити близько 200 кілограмів м’яса та косметичні вироби. Товари вартістю майже 20 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби та зведеній мобільній групі.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249211604&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества