Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

18.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

За добу обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. 

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили  мікроавтобус «Мерседес». Під час перевірки у двох громадян було виявлено майже 200 набоїв калібру 5,45 мм та 7,62 міліметри та камуфльовану форму з нашивками незаконних збройних формувань. Затриманих передали представникам Національної поліції.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 2 транспортні засоби з вантажем товарів народного споживання та запчастинами до електроприладів без відповідних документів. Конфіскат загальною вартістю майже  160 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Також на зазначеному контрольному пункті в’їзду-виїзду прикордонники та представники фіскальної служби виявили під час перевірки у громадянина України, який  прямував з неконтрольованої території наркотичну речовину, попередньо марихуану. Затриманого передали представникам Національної поліції.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249195585&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества