Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

17.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

В районі проведення АТО прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. В зоні проведення АТО зафіксовано три безпілотних літальних апаратів.

Учора під час патрулювання зведена мобільна група виявила та затримала транспортний засіб, який перевозив продукти харчування з порушенням порядку переміщення вантажів в районі проведення АТО. Він прямував до тимчасово неконтрольованої території. Вантаж на суму понад 12 тисяч гривень та авто передано співробітникам фіскальної служби. 

А у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з представниками фіскальної служби зупинили  транспортний засіб, який перевозив на неконтрольовану територію промислові товари на суму майже 30 тисяч гривень. Автомобіль та конфіскат передали представникам фіскальної служби. Також під час заходів контролю у цьому ж КПВВ прикордонники виявили у двох громадян України та Пакистану 28 мобільних телефонів, планшет та грошові кошти. Наразі осіб передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249194481&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества