Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

13.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

В районі проведення АТО прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. В зоні проведення АТО зафіксовано один безпілотний літальний апарат.

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби затримали 3 автомобілі, які перевозили на неконтрольовану територію понад півтонни м’яса. Транспортні засоби та конфіскат загальною вартістю більше 30 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби та зведеній мобільній групі.

Ще одну автівку, яка перевозила без належних документів товари, прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Транспортний засіб прямував на неконтрольовану територію. Вартість конфіскату склала понад 20 тисяч гривень.

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та  «Зайцеве» проїхало 19 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста та благодійного фонду. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецька 215 тонн продуктів харчування та понад 28 тонн гігієнічних наборів.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249183504&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества