Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

17.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у КПВВ, що на  лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора ввечері бойовики обстріляли з крупнокаліберного кулемета контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар`їнка» під час здійснення пропускних операцій співробітниками Держприкордонслужби пасажирів та транспорту. В результаті обстрілів було поранено 2 цивільних осіб. Прикордонники терміново викликали карету «швидкої». Лікарі відразу надали потерпілим допомогу. Стан здоров’я громадян задовільний.

Безпілотні літальні апарати, які використовуються незаконними збройними формуваннями для проведення розвідувальної діяльності, прикордонними нарядами не фіксувалися.

На адміністративній межі прикордонниками Бердянського загону зафіксовано 5 російських вертольотів Мі-8, які здійснювали політ над тимчасово окупованою територією АР Крим.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Гнутове» прикордонниками спільно з представниками фіскальної служби зупинено 3 транспортні засоби, які перевозили до неконтрольованої території товари народного споживання, продукти харчування та гербіциди.  Конфіскат вартістю близько 70 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем від благодійного фонду. Транспортний засіб перевозив понад 2,5 тонни дитячого харчування.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249125441&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества